Cendre de Roses


Albastra de Rusia - prezentarea rasei
Cendre de Roses - femele
Cendre de Roses - masculi
Cendre de Roses - pui


Galerie
Albastra de Rusia - pui disponibili

Cendre de Roses - retrasi

Cendre de Roses - Stiri

Contact

Guestbook


 

Felisa Cendre de Roses

 

Cu cativa ani in urma m-au fascinat frumosii ochi, inteligenta si eleganta lui GIC Bob des Rives (Faust pentru prieteni) primul meu motan Albastru de Rusia.

Am inceput sa cresc aceasta rasa cu pasiune, curiozitate, am inceput apoi sa simt directia in care trebuie sa merg, apoi sa cer si sfaturi...
Acum ei fac parte din fiinta mea si ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea putere si intelepciune pentru a ma putea ocupa inca mult timp de pisicile mele.

 

 

Crescatoria Cendre de Roses are adulti cuprinsi intre un an si jumatate si sase ani si jumatate. Anul acesta li se vor alatura si puii care sunt opriti deja in crescatorie.
Urmarim sa rezulte pisoi cat mai aproape de standardul FIFe, urmarim obtinerea de exemplare sanatoase si cu un bun sistem imunitar, urmarim depistarea inca de timpuriu a exemplarelor de show, precum si participarea lor ritmica la expozitii feline internationale.
Pisicile si motanii din crescatorie traiesc in locuinta noastra, fiind membri ai familiei.
Femelele nasc o data pe an, iar dupa cateva nasteri (chiar si dupa o singura nastere, daca au fost probleme in timpul sarcinii sau lauziei) sunt retrase din programul de reproductie.
Suntem recunoscatori pisicilor noastre pentru dragostea ce ne-o poarta si pentru ca ne ajuta sa ne implinim pasiunea de a fi inconjurati de pisici din rasa noastra preferata.

 

Despre noi


Eu iubesc muntele. Carpatii sunt pentru mine o continua sursa de bucurie.Imi place amurgul de soare (in special la munte).


Imi plac florile, in special trandafirii (prefer Baccara) si floarea de colt:

 

Imi mai place muzica romantica si nu refuz niciodata sa vad un film bun.

Fiul meu este cel care mi-a atras atentia asupra aerului distins si asupra frumusetii Albastrei de Rusia. Lui i se datoreaza achizitionarea lui Faust, primul nostru motan de aceasta rasa.


 

Bucuria de a vedea si colinda muntii, bucuria de a privi amurgurile violete, placerea de a privi o floare frumoasa... sunt egalate doar de privelistea oferita de eleganta, rafinata si devotata Albastra de Rusia.

Denumirea crescatoriei: "Cendre de Roses" (amintind de culoarea "cenusa de trandafiri"), este pentru mine o figura de stil, inchizand in ea discretia si eleganta pe care le vad in aceste exemplare feline.